waarom Casa la Costa

Uw vastgoedspecialist voor Costa Blanca Zuid

Nederlandstalige, deskundige begeleiding

Vind u de Spaanse Costa Blanca ook een unieke plek? Overweegt u, net als vele Nederlanders voor u, in dit prachtige gebied een huis, villa of appartement aan te schaffen? Met Casa La Costa bent u verzekerd van eerlijke en betrouwbare begeleiding door ervaren vastgoed professionals, in uw eigen taal, zowel in Nederland en Spanje.

Koop geen kat in de zak, koop veilig en vertrouwd

De procedure bij het aankopen van een woning in Spanje is veel complexer dan we in Nederland gewend zijn. We lezen de kleine Spaanse lettertjes niet eenvoudig, kennen de gebruiken niet of nauwelijks, en de Spaanse notaris heeft een heel andere taak dan de Nederlandse. Koop geen kat in de zak, koop mét Casa La Costa veilig en vertrouwd.

Geen makelaarskosten

U betaalt geen makelaarskosten. Onze vergoeding is bij de prijs inbegrepen en wordt betaald door de verkopende partij. Dit geldt zowel voor bestaande als nieuwbouwwoningen. Zo komt u wat deze kosten betreft, nooit voor verrassingen te staan.

Zorgvuldig geselecteerde projecten, nette prijzen

Wij kennen de Spaanse vastgoedmarkt als geen ander o.a. doordat onze partners er meer dan 11 jaar wonen en werken. Alle bouwers en ontwikkelaars zijn door Casa La Costa gescreend en de projecten zorgvuldig geselecteerd. Van elke bestaande woning wordt zorgvuldig onderzoek gedaan naar juridische status, geldige vergunningen, etc.

Uw droomhuis zal aan al uw wensen voldoen en u zult via Casa La Costa altijd een eerlijke en scherpe aankoop doen. Wij garanderen u een waardevaste en rendabele investering en zorgen ervoor dat uw Spaanse droom geen nachtmerrie wordt.

Zonder tijdsdruk

Druk om een vakantiehuis in Spanje te kopen zult u bij ons niet ervaren. Een huis kopen moet geen stress- of impulsaankoop zijn, u beslist in alle rust en volle overtuiging. Verliefd worden op de prachtige Costa Blanca én de woning van uw dromen, moeten uw besluit onderbouwen. Een gesprek in Nederland en een bezoek in Spanje is altijd vrijblijvend en zonder enige verplichting.