Een villa, appartement of huis kopen in Spanje

Nederlandstalige begeleiding, ruim aanbod en scherpe prijzen

Bij Vakantiehuis kopen Spanje vindt u een groot aanbod van huizen, villa’s en appartementen aan de mooie Costa Blanca Noord in Spanje. Zowel bestaande huizen als nieuwbouw worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Wij bieden u persoonlijke begeleiding in het Nederlands tijdens het gehele aankoopproces, vanaf het eerste gesprek bij u thuis aan de keukentafel, tot en met de juridische afwikkeling in Spanje.

Kennismakingsgesprek in Nederland

Overweegt u om een huis, villa of appartement te kopen in Spanje? De erkend en ervaren makelaar van Vakantiehuis kopen Spanje komt graag naar u toe voor een vrijblijvend gesprek. Hij beantwoordt al uw vragen zodat u na de eerste kennismaking een weloverwogen beslissing kunt nemen om uw plannen te realiseren.

In dit persoonlijke gesprek maakt u kennis maken met de verschillende aspecten van het aankoopproces in Spanje. Met name op juridisch en belastingtechnisch gebied is het heel anders geregeld dan in Nederland.

De verschillen in het aankoopproces tussen Nederland en Spanje is één van de redenen waarom u beter niet zónder deskundige en onafhankelijke makelaar aankoopt. Het is verstandiger in zee te gaan met een vastgoedspecialist als Vakantiehuiskopen Spanje. Wij hebben een samenwerkingsverband met een ervaren en deskundige Nederlandstalige makelaar, een gestor, een accountant en een advocaat.

Bezichtigingsreis naar Spanje

Samen maken we een selectie van de projectontwikkelaars, de nieuwbouwprojecten en de woningen uit ons aanbod. Tijdens een bezichtigingsreis wordt u begeleid door onze makelaar in Spanje. Deze makelaar woont en werkt ruim 11 jaar ter plaatse en heeft brede kennis van de Costa Blanca Noord.

U wordt ontvangen door de makelaar op de luchthaven van Alicante. Hij brengt u naar een luxe accommodatie in de mooie kustregio Costa Blanca Noord, die door ons is geregeld. Alle kosten zoals de vliegreis, reis- en verblijfskosten ter plaatse, nemen wij voor onze rekening wanneer u een door ons aangeboden woning koopt.

Naast een bezoek aan de voor u geselecteerde huizen, villa’s en appartementen, krijgt u ook een indruk van de omgeving. De tocht voert langs prachtige plekjes en langs één van de vele lokale restaurantjes waar u op onze kosten van de typisch Spaanse gastvrijheid kunt genieten. Het vervoer terug naar de luchthaven wordt eveneens door ons verzorgd.

Aankoopbegeleiding van begin tot eind

Bij Vakantiehuis kopen Spanje kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding van oriëntatie tot aankoop. Wij zorgen ervoor dat uw aankoop juridisch juist afgehandeld wordt. Onze gestor vergezelt u persoonlijk tijdens uw afspraak naar de notaris. Een bijkomend voordeel van deze 100% Nederlandstalig begeleiding is dat ook daar de taal geen probleem vormt.

Onze makelaar in Spanje volgt de ontwikkelingen van het bouwproces van uw nieuwbouwwoning op locatie. Hij controleert de voortgang en informeert u regelmatig over de actuele situatie. Wij werken alleen samen met bouwbedrijven die een bankgarantie afgeven, zo staan wij garant voor een goede oplevering.

Zowel in Nederland als in Spanje kunt u ook na het aankoopproces bij ons terecht met al uw praktische vragen. Wij kunnen u ondersteunen bij bijvoorbeeld de aanschaf van interieur en inventaris of bij het opstarten van een verhuurservice. Vakantiehuis kopen Spanje geeft u graag tips en advies.

Stel hier uw vraag